پرستیژ کلوپبازگشت به خانه
امنیت و حریم خصوصی

توقف موقت چیست؟

از پروفایل ← تنظیمات ← «توقف موقت» می‌توانید برای ۳ روز، یک هفته، یک ماه یا تا وقتی خودتان بخواهید، از معرفی‌ها خارج شوید.

در مدت توقف:

  • به کسی معرفی نمی‌شوید و معرفی تازه‌ای هم نمی‌گیرید.
  • گفت‌وگوهای فعلی‌تان باز می‌مانند و می‌توانید ادامه دهید.
  • یادآوری‌های مربوط به معرفی‌ها برایتان فرستاده نمی‌شود.

مدت عضویت و پریمیوم متوقف نمی‌شود و در این مدت هم می‌گذرد.

با یک ضربه برمی‌گردید و هیچ جریمه‌ای در کار نیست — جایگاهتان در معرفی‌ها پایین نمی‌رود.

توقف موقت برای وقت‌هایی هم مفید است که منتظر اصلاح اطلاعات پروفایلتان هستید.